Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsters.net


  Waarzegsters uit Nederland kijken in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegster uit Nederland kijkt in de kristallen bol en voorspelt uw toekomst. Antwoord van de online waarzegster uit Nederland op uw vragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Bo
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsters.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Kort en krachtig en steengoed. Je voorspelling is uitgekomen. Net zoals de vorige keren.




Ervaring van Viv met waarzegster Bo   Ervaring van Viv met waarzegster Bo   Ervaring van Viv geplaatst op 2 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Bedankt voor uw mooie woorden Bo. U heeft mij geholpen door mij kracht en moed te geven tijdens ons gesprek. vriendelijke groet, Lyn




Ervaring van Lyn met waarzegster Bo   Ervaring van Lyn met waarzegster Bo   Ervaring van Lyn geplaatst op 12 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Lieve Bo, wat ben jij goed. Tijdje terug heb ik een vervelende situatie op het werk gehad. Jij hebt vanaf het 1ste moment aangegeven dat deze persoon niet meer zou terugkomen. Afgelopen week kreeg ik dus inderdaad te horen dat hij niet meer terug zou komen op het werk, maar ook dat er nog een leuk staartje aan zou komen bij hem. Dat is momenteel nog bezig.




Ervaring van Saskia met waarzegster Bo   Ervaring van Saskia met waarzegster Bo   Ervaring van Saskia geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Kort en bondig en een kei in het meegeven van tijd. Zit echt altijd goed! Top




Ervaring van Anoniem  met waarzegster Bo   Ervaring van Anoniem  met waarzegster Bo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Bedankt voor het mooie consult Bo. Ik kan veel plaatsen en zal meer met de intentie gaan doen ipv het krampachtige loslaten.
Dank je wel en ik bel je over een poosje om je te laten weten hoe alles gegaan is.
Groetjes Anita




Ervaring van Anita met waarzegster Bo   Ervaring van Anita met waarzegster Bo   Ervaring van Anita geplaatst op 7 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Lieve Bo ik vind je geweldig. De manier hoe je zaken verteld en duidelijk maakt zijn heel verhelderend en ook zeer gedetailleerd en dat is voor mij heel belangrijk. Ik bel je zeker nog voor vervolg en ben heel blij met inzichten en voorspelling die ik gekregen heb. Je bent een topper. Groet Donald




Ervaring van Donald met waarzegster Bo   Ervaring van Donald met waarzegster Bo   Ervaring van Donald geplaatst op 1 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Lieve Bo,

je reading klopte als een bus.
Je bent 1 van de toppers van deze lijn.

Heel veel liefs.




Ervaring van Nadya met waarzegster Bo   Ervaring van Nadya met waarzegster Bo   Ervaring van Nadya geplaatst op 7 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Bo, kort maar krachtig. Goed met tijd en ik mis haar.




Ervaring van Anoniem  met waarzegster Bo   Ervaring van Anoniem  met waarzegster Bo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Bo de beste van de lijn. Altijd even vriendelijk en rustig en qua tijd zit ze er bonk op .




Ervaring van H met waarzegster Bo   Ervaring van H met waarzegster Bo   Ervaring van H geplaatst op 9 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Hoi Bo u had het goed gezien hoor binnen week contact nu de andere voorspelling die u heeft gedaan afwachten bedankt.




Ervaring van anoniem met waarzegster Bo   Ervaring van anoniem met waarzegster Bo   Ervaring van anoniem geplaatst op 14 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Goed gezien Bo. Binnen 1 week contact en een afspraak. Nu hopen dat ook de rest van je voorspelling uitkomt. Toppie.




Ervaring van Amina met waarzegster Bo   Ervaring van Amina met waarzegster Bo   Ervaring van Amina geplaatst op 29 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Bo je hebt t weer helemaal goed. Ben benieuwd naar de rest. Ik laat t je weten. Dank je.




Ervaring van Amina met waarzegster Bo   Ervaring van Amina met waarzegster Bo   Ervaring van Amina geplaatst op 26 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Bo is een kei . Weet waar ze het over heeft. Verleden en heden hebt je goed aangevoeld. Had je niet kunnen weten. Ook voor de toekomst zeg je telkens hetzelfde. Tot nu toe klopte het en nu afwachten of dit ook zo weer is. Ik laat t je weten. Dank je. Amina.




Ervaring van Amina met waarzegster Bo   Ervaring van Amina met waarzegster Bo   Ervaring van Amina geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Lieve Bo, zoals beloofd zou ik een berichtje achter laten zodra uw voorspelling is uitgekomen. Bizar hoe nauwkeurig u bent. Ik heb vertrouwen in uw volgende voorspelling. Liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Bo   Ervaring van Anoniem met waarzegster Bo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Dankjewel Bo. Het was fijn je te spreken. Voel me gesteund door je uitspraken en de bevestigingen. Ik zal dan ook actie ondernemen, want dat ben ik aan me zelf verplicht.




Ervaring van WW met waarzegster Bo   Ervaring van WW met waarzegster Bo   Ervaring van WW geplaatst op 19 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Hey Bo, nu doe ik iets dat ik niet gemakkelijk doe en dat is nadien mijn mening geven. Ik kan alleen maar zeggen dat het eigenlijk onmiddellijk met jou klikte. Heel gek. Ik voelde me thuiskomen bij jou. Ik denk dat het kwam omdat we beiden heel open waren. De tijd was op voor ik het besefte, wat ik zeer spijtig vond. Iets echt concreet is er nog niet uit de bus gekomen, daarom dat ik je binnenkort nog wel terug contacteer. Ondertussen probeer ik wat los te laten want zoals je het zo mooi verwoordde : alles wat je loslaat komt terug. thx W.




Ervaring van W. met waarzegster Bo   Ervaring van W. met waarzegster Bo   Ervaring van W. geplaatst op 8 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Ik heb Bo gebeld inzake mijn examen rijbewijs. Een van de eerste kaarten die ze kreeg was de kaart van de sleutel. De beste kaart in een legging volgens Bo. En wat blijkt gisteren geslaagd voor mijn rijbewijs bedankt Bo, goed gezien.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Bo   Ervaring van Anoniem met waarzegster Bo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  ik had u gister gebeld over een breuk omdat zijn moeder mij niet mag en ons niet samen wilt. Ik hoop dat u zich kunt herinneren. Het is bijna 2 maanden uit. U zei binnen 10 dagen neemt hij contact op. Weet je wat er gebeurde toen ik net wakker werd? Hij heeft me geappt. keuze kaart ligt bij hem zei u. Maar het is een tijdelijke breuk. U zat er boenk op wat betreft de tijd. Ben benieuwd want u zag ook de ontmoeting binnen 10 dagen. Maar goed ergens is er een begin.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Bo   Ervaring van Anoniem met waarzegster Bo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Bo is in een woord een toppertje, ze is heel precies en het klopt ook.




Ervaring van karolien met waarzegster Bo   Ervaring van karolien met waarzegster Bo   Ervaring van karolien geplaatst op 11 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Beste Bo , vandaag heb ik jou voor het eerst gesproken jij wist mij direct te vertellen wat er gaat komen ook heb je mij geleerd om voor mezelf op te komen en mij adviezen gegeven. Jij sloeg de spijker op zn kop je zei precies wat ik voelde en bevestiging was goed om mij voor te bereiden. Je bent een aanrader en aanwinst op deze lijn . Dank dat je als een hartsvriendin, moeder tot mij sprak , je bent een aanwinst hier , Bedankt en dikke knuffel .

Joy.




Ervaring van Joy met waarzegster Bo   Ervaring van Joy met waarzegster Bo   Ervaring van Joy geplaatst op 5 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Hey Bo, heel erg bedankt voor je zuiver consult. Je zei dingen die je niet kon weten. En heel gedetailleerd. Bedankt je bent een goed medium. Gr Sandra.




Ervaring van Sandra met waarzegster Bo   Ervaring van Sandra met waarzegster Bo   Ervaring van Sandra geplaatst op 5 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  lieve Bo, ik heb je al een aantal keren gesproken. jij bent zooo super goed in tijdaanduiding. geweldig zoals jij dit aangeeft en telkens uitkomt. nogmaals heel erg bedankt en je hoort me weer heel snel. warme groet.




Ervaring van Amina met waarzegster Bo   Ervaring van Amina met waarzegster Bo   Ervaring van Amina geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  dag Bo, bedankt om steeds opnieuw voor me te kijken en me steeds weer de moed te geven dat er terug contact zou komen. tot nu toe is er nog geen contact, maar ik geloof dat er ooit wel eens iemand op mijn pad zal komen. alvast bedankt voor de vele telefoontjes.




Ervaring van karo met waarzegster Bo   Ervaring van karo met waarzegster Bo   Ervaring van karo geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Hallo Bo. Dank je wel voor je tips. Ik ga het boek zeker lezen. Je voorspellingen zijn al zo vaak uitgekomen, ik hoop van harte dat ze nu ook uitkomen. Je bent Echt heel goed in je voorspellingen. Lieve groet, C.




Ervaring van CG met waarzegster Bo   Ervaring van CG met waarzegster Bo   Ervaring van CG geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Ik heb ongeveer iets meer dan 1 wk geleden gesproken. Ze zei precies hetzelfde nu als toen. Qua tijdsaanduiding zei ze toen, dat er contact zou komen binnen 10 dagen. Nu binnen 3. En zien binnen 2 wk en nu 7 dagen. Dus komt nu dichterbij. En klopt dan ook gezien met de vorige keer. Ik ben benieuwd. Ik laat weten of dat het idd zo uitkomt. Ik hoop van wel.




Ervaring van Jolanda met waarzegster Bo   Ervaring van Jolanda met waarzegster Bo   Ervaring van Jolanda geplaatst op 21 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Ik heb u 1-1 gesproken en u zei me geen contact te zoeken met hem, hij zoekt binnen maximaal 7 dagen met jou op. En ja hoor u had helemaal gelijk, hij belde me gisteren (3-1) op n we hebben bijna 2 uur aan de telefoon gezeten. Nu wachten op de volgende voorspelling, al moet ik denk heeeeeeeel veel geduld hebben zo ik uit het gesprek kon opmaken.




Ervaring van anoniem met waarzegster Bo   Ervaring van anoniem met waarzegster Bo   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Goed gezien, gesprekken over werk en studie die er bij hoort. Nu nog even op het laatste maar niet onbelangrijkste deel van u voorspelling wachten. Maar heb al het vertrouwen daarbij.




Ervaring van C met waarzegster Bo   Ervaring van C met waarzegster Bo   Ervaring van C geplaatst op 5 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Dank je wel Bo. Ik wacht het af. U verteld mij EXACT hetzelfde als paar maanden geleden en ik heb u niet meer gesproken. Dit had u nooit kunnen onthouden. Ik raad u aan voor degene die dit leest. Ze is niet goed maar HEEL GOED en ook nog Vriendelijk en begripvol. Tot gauw Bo. Liefs.




Ervaring van Hoop met waarzegster Bo   Ervaring van Hoop met waarzegster Bo   Ervaring van Hoop geplaatst op 31 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Lieve Bo. Wat ben jij goed naar maanden van wachten kwam er eindelijk het bericht van het buitenland wat jij mij elke week zei. Jij zei en zag het ook in jou kaarten. Ik bedank jou voor je medeleven met mij, en zoals je weet eerst de berichten. Dus ik blijf je nog even plagen. Een grote fan.




Ervaring van loes met waarzegster Bo   Ervaring van loes met waarzegster Bo   Ervaring van loes geplaatst op 27 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Bo is erg goed in tijdsaanduidingen betreft ontmoetingen en berichten. zeer vriendelijk, geduldig en begripvol. Xxx.




Ervaring van Sengul met waarzegster Bo   Ervaring van Sengul met waarzegster Bo   Ervaring van Sengul geplaatst op 22 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Bo is met een woord goed. Voorspellingen komen uit. Leggingen zijn snel en duidelijk. Lieve vrouw. X.




Ervaring van Sengul met waarzegster Bo   Ervaring van Sengul met waarzegster Bo   Ervaring van Sengul geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Dankjewel lieve Bo voor de e-mailconsults. Ik ben benieuwd of het gaat kloppen wat u ziet in de kaartjes :). Ik hoop het. Dat ziet er heel hoopvol uit. Ik zal het zeker laten weten. Ik heb weer een nieuwe naar u gestuurd ;) Tot snel en liefs, Stephanie.




Ervaring van Stephanie met waarzegster Bo   Ervaring van Stephanie met waarzegster Bo   Ervaring van Stephanie geplaatst op 23 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  lieve bo je ben een topper met je kaarten leggen er zijn al kleine dingen uit gekomen nu al het andere moois nog waar ik zo lang op wacht.maar ik heb jou die mij elke keer op de hoogte houd .ik bedank jou hier voor.
een grote liefhebber uit Nederland.




Ervaring van loes met waarzegster Bo   Ervaring van loes met waarzegster Bo   Ervaring van loes geplaatst op 3 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Lieve Bo, U bent fantastisch en Uw voorspellingen komen elke keer uit. Ben overgelukkig met de ontwikkelingen.




Ervaring van M met waarzegster Bo   Ervaring van M met waarzegster Bo   Ervaring van M geplaatst op 31 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Twee dagen geleden met haar gebeld, en ze zei dat ik binnen drie dagen iets ging horen van hem. Ik dacht bij mezelf dat zou moeten lukken want ik ging nog maar 1 dag werken en dan in verlof waardoor ik hem dan weer twee weken niet ging zien of tegenkomen. Nou wat viel mijn mond open toen ik de volgende dag op het werk toekwam en wie zag ik na een dikke maand tevoorschijn komen.hij natuurlijk. Direct moest ik aan jou woorden denken . Heb je gisteren terug gebeld om je te laten weten dat je gelijk had en dat ik geen drie dagen moest wachten . Bo je bent ongeloofelijk en ik weet dat al de rest ook wel zal uitkomen wat je gezegd hebt .




Ervaring van ikke met waarzegster Bo   Ervaring van ikke met waarzegster Bo   Ervaring van ikke geplaatst op 21 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsters.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsters.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsters.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsters.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden