Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsters.net


  Waarzegsters uit Nederland kijken in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegster uit Nederland kijkt in de kristallen bol en voorspelt uw toekomst. Antwoord van de online waarzegster uit Nederland op uw vragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Cassandra
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsters.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Lieve Cassandra,
Er zijn weer veel dingen uitgekomen die je voorspeld hebt. dank je wel nogmaals.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Cassandra   Ervaring van Anoniem met waarzegster Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Casandra is erg goed. Je staat versteld van wat ze vertelt. Ze bevestigde alles wat er in verleden is gebeurd en wat er nu speelt.
Ik laat jou weten of de voorspellingen zijn uitgekomen.
Dankjewel Casandra Voor je fantastisch reading.
Tot snel x.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Cassandra   Ervaring van Anoniem met waarzegster Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Lieve Cassandra, ik bel u reeds lang en het lijkt er op dat alles wat je zegt aan het uitkomen is. Tot hier toe klopte het altijd als u zei dat er een bericht kwam. Doe voort zoals u bezig bent. Sorry voor mijn eerder bericht, dat moesten uiteraard 5 sterren zijn maar ik had die sterren niet zien staan. Groetjes.




Ervaring van G met waarzegster Cassandra   Ervaring van G met waarzegster Cassandra   Ervaring van G geplaatst op 23 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Dank u Sandra. voor uw heldere inzichten.




Ervaring van G met waarzegster Cassandra   Ervaring van G met waarzegster Cassandra   Ervaring van G geplaatst op 22 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Er is al een voorspelling uit gekomen. Hopen op de overige ook uitkomen. Dankjewel.




Ervaring van Zoulika met waarzegster Cassandra   Ervaring van Zoulika met waarzegster Cassandra   Ervaring van Zoulika geplaatst op 13 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Cassandra je bent een TOP PARAGNOST, alles wat je me vertelde is uitgekomen . ik kreeg een teken nog sneller dan ik dacht.

Super.




Ervaring van Margit met waarzegster Cassandra   Ervaring van Margit met waarzegster Cassandra   Ervaring van Margit geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Liefste Cassandra, ik heb daarnet zo een spiritueel gesprek met je gehad. Wat jij allemaal aanvoelde, dat klopt als geen ander. Ik voel me echt veel beter. Je bent een topper.

Liefs, Cor.




Ervaring van Cor met waarzegster Cassandra   Ervaring van Cor met waarzegster Cassandra   Ervaring van Cor geplaatst op 22 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Lieve Cassandra, ik heb je vaker gesproken om bevestiging te krijgen en voor voorspellingen. Je voorspellingen waren zeer positief, waardoor ik in eerste instantie begon te twijfelen of het wel echt zou gebeuren. Je zei tegen mij in februari/maart gaat het uit, en je krijgt een bericht van hem waarin hij dat duidelijk gaat maken en vlak erna gaan jullie afspreken en het is echt zo gegaan. Ik werd er heel vrolijk van (ben ik nog steeds). Inderdaad ik wordt beloond voor alle geduld die ik had. Je bent een topper Cassandra. Kort en krachtig ben je. Je houdt mensen niet langer aan de lijn dan het nodig is en bent moeilijk te bereiken. Ik zal je zeker vaker bellen. Ben blij dat ik je ben tegen gekomen op deze site.




Ervaring van A met waarzegster Cassandra   Ervaring van A met waarzegster Cassandra   Ervaring van A geplaatst op 7 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  lieve cassandra even een berichtje voor jou om je te bedanken je had weer gelijk je bent echt supergoed maar daarom ben je ook altijd ingesprek dikke knuf voor jou xx mandy.




Ervaring van mandy met waarzegster Cassandra   Ervaring van mandy met waarzegster Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 4 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Hallo Cassandra, ik heb je zojuist gesproken en het was een heel mooi gesprek. Jou voorspelling die je vorige maand had gedaan is uitgekomen. Ik moest gelijk aan je woorden denken. Het is zo bijzonder en uniek wat er met mijn leven is gebeurd en dat zag jij al gebeuren. Ik hoop dat de overige voorspellingen ook uit zullen komen.
Dikke knuffel .




Ervaring van Anoniem met waarzegster Cassandra   Ervaring van Anoniem met waarzegster Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Onmogelijk te bereiken maar volledig te begrijpen. je had gelijk het was een jong iemand dat zich met deze flauwe kul bezig houd. Top gezien. Beste van de lijn.




Ervaring van collega met waarzegster Cassandra   Ervaring van collega met waarzegster Cassandra   Ervaring van collega geplaatst op 18 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Lieve Cassandra,
1 van je voorspellingen met betrekking tot een specifieke persoon (met de lastige moeder) Is uitgekomen. Jij zag dit al maanden geleden. Ik hoop dat de rest spoedig zal volgen. Ik heb er in ieder geval vertrouwen in.

Bedankt voor je steun de afgelopen periode <3 .




Ervaring van . met waarzegster Cassandra   Ervaring van . met waarzegster Cassandra   Ervaring van . geplaatst op 8 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Casandra.
WOW . Je zei er komt contact op een avond. je zegt steeds dat tijd niet bestaat voor de kaarten, maar je zag twee maanden gelden een avond en je dacht een zaterdag en je zag iets met feestdagen. Bij deze wil ik u laten weten dat er inderdaad na lange stilte terug contact is gekomen, op een zaterdag avond. Ik ben sprakeloos. Alles wat je voorspelde is tot nu toe helemaal uit gekomen.

Dank je wel. Veel liefs.




Ervaring van .... met waarzegster Cassandra   Ervaring van .... met waarzegster Cassandra   Ervaring van .... geplaatst op 7 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  hai lieverd even een berichtje om te zeggen dat je voorspelling is uitgekomen nu het andere nog wat je heb voorspeld ik wens jou hele fijne kerstdagen hele dikke knuf van die puber haha.




Ervaring van mandy met waarzegster Cassandra   Ervaring van mandy met waarzegster Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 25 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Hey, sorry krediet was op maar heb je toch kunnen spreken wat niet zo gemakkelijk is omdat je ook zo goed bent je voorspellingen komen uit, je zei ik word shiftleader en kijk na een aantal maanden ben ik het. Bedankt je bent een gouden ster waard, laat je iets weten als hij terug komt.




Ervaring van Sonia met waarzegster Cassandra   Ervaring van Sonia met waarzegster Cassandra   Ervaring van Sonia geplaatst op 20 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  hoi lieverd je voorspelde precies dat ik de 19e goede berichten zou krijgen bij deze wil ik je laten weten je had gelijk super ik spreek je snel dikke knuf xx.




Ervaring van mandy met waarzegster Cassandra   Ervaring van mandy met waarzegster Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 19 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  1 woord voor deze prachtdame, buitengewoon.
Kan wat een ander niet kan, voorspellingen komen uit en kan de situatie beschrijven zoals het is zonder veel vragen te moeten stellen.
Top.




Ervaring van Babs met waarzegster Cassandra   Ervaring van Babs met waarzegster Cassandra   Ervaring van Babs geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  lieve cassandra,
je voorspelling is weer uitgekomen, je had weer gelijk.




Ervaring van . met waarzegster Cassandra   Ervaring van . met waarzegster Cassandra   Ervaring van . geplaatst op 23 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Lieve Cassandra, jij bent echt geweldig.
Zowel wat betreft een situatie omschrijven als je voorspellingen.
Dankjewel. Liefs P.




Ervaring van P met waarzegster Cassandra   Ervaring van P met waarzegster Cassandra   Ervaring van P geplaatst op 12 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  lieve Cassandra, je zat er bonk op. Helaas was de tijd om.
Dankje wel voor de fijne gesprek.
Je draait er niet omheen, ook niet onnodig aan de lijn gewoon TOP.
Ik houd je op de hoogte.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met waarzegster Cassandra   Ervaring van Daphne met waarzegster Cassandra   Ervaring van Daphne geplaatst op 5 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  In 1 woord ONGELOFELIJK wat deze dame ziet en kan voorspellen. Zo vaak dat ze er boenk op zit. Dank u Cassandra om er zo vaak te zijn voor me.




Ervaring van wendy met waarzegster Cassandra   Ervaring van wendy met waarzegster Cassandra   Ervaring van wendy geplaatst op 21 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Een ware experte in het kaarlezen en in het omschrijven van de situatie mensen, zorgzaam in de omgang en altijd raak in haar voorspellingen. Geweldig. Dank je wel Cassandra.




Ervaring van Franci met waarzegster Cassandra   Ervaring van Franci met waarzegster Cassandra   Ervaring van Franci geplaatst op 19 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  5 sterren natuurlijk die zijn zelfs nog te weinig knuf xxx.




Ervaring van mandy met waarzegster Cassandra   Ervaring van mandy met waarzegster Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Hoi lieve Cassandra je 1ste voorspelling kwam gisteravond al uit nadat ik je had gebeld bericht. Zo blij nu nog afwachten of je andere voorspelling ook uitkomt maar daar ben ik van overtuigd. Spreek je snel weer dikke knuf xxx.




Ervaring van mandy met waarzegster Cassandra   Ervaring van mandy met waarzegster Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Vriendelijk en zuiver medium. Ze gaf me gisteren aanwijzingen en gaf aan het einde een tip. Ik volgde die tip op en ik werd vanmorgen zelf wakker door een droom die schokkend nog veel meer verklaart. Deze mevrouw is pure spiritualiteit.




Ervaring van J. met waarzegster Cassandra   Ervaring van J. met waarzegster Cassandra   Ervaring van J. geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Lieve Cassandra ik spreek u al een geruime tijd.
Ben zo blij met u op de lijn.

U heeft me 2 voorspellingen gedaan een tijdje geleden en deze zijn uitgekomen. Ik ben benieuwd naar het vervolg.

Dankuwel.

Liefs R.




Ervaring van R met waarzegster Cassandra   Ervaring van R met waarzegster Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 4 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Ik wou je langs deze weg nog even bedanken voor ons gesprek. Als het me even tegen zit denk ik even aan ons gesprek. Met een beetje geduld zou alles in orde komen. Ik laat het zeker weten als het zover is.




Ervaring van Silke met waarzegster Cassandra   Ervaring van Silke met waarzegster Cassandra   Ervaring van Silke geplaatst op 15 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Cassandra, je bent een topper, superleuke reading gehad van je, heel erg bedankt voor al je hulp, ik bel je van de week weer even voor een update
We leren van mekaar denk dat je het nu wel weet.

Een stevige knuffel van mij

Xxx.




Ervaring van Happy chick met waarzegster Cassandra   Ervaring van Happy chick met waarzegster Cassandra   Ervaring van Happy chick geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Geweldig dank nogmaals, weer uitgekomen.
(Van Chocolat).




Ervaring van Ano met waarzegster Cassandra   Ervaring van Ano met waarzegster Cassandra   Ervaring van Ano geplaatst op 7 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  U bent zo goed zuiver en betrouwbaar.
Ik spreek u al een hele tijd en 2 voorspellingen wat u me pas geleden gaf zijn de dag erna uitgekomen.

Ben ontzettend blij met u op de lijn. Dankbaar.

Liefs R, u weet wel wie xxx.




Ervaring van R met waarzegster Cassandra   Ervaring van R met waarzegster Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 5 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Je hebt het altijd zien liggen in de kaartjes en daar was het dan. Top gezien Cassandra, kei blij. Knuffels.




Ervaring van anoniem met waarzegster Cassandra   Ervaring van anoniem met waarzegster Cassandra   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Net gesproken. Lief mens, voorspellingen komen uit.
Zeer bijzonder. M
Dank je wel.




Ervaring van Jaj met waarzegster Cassandra   Ervaring van Jaj met waarzegster Cassandra   Ervaring van Jaj geplaatst op 25 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  hoi lieverd je had weer is gelijk dankjewel xx.




Ervaring van m met waarzegster Cassandra   Ervaring van m met waarzegster Cassandra   Ervaring van m geplaatst op 24 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Lieve Cassandra, ik heb ju gisteren gebeld. U hebt mij gerust gesteld. Zonder twijfel vertelde u mij wat er afspeelt bij hem en hoe de toekomst voor ons uitziet. Je hebt 3 mooie voorspellingen gedaan. Met geduld wacht ik nu af, maar wel gerustgesteld. Zo fijn dat u ook niet zweverig bent. Een aanwinst op deze lijn. Ik begrijp nu ook waarom u continue in gesprek bent. Liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Cassandra   Ervaring van Anoniem met waarzegster Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Lieve Cassandra, yes jij had weer eens gelijk. F heeft gisteren na weken stilte weer contact opgenomen met mij. Ben erg benieuwd naar het verdere verloop tussen ons, ik hoop dat het net zo positief is als jij blijft zeggen en zien. Ik hou je zeker op de hoogte en bel je snel weer. Ontzettend bedankt voor jouw steun en heel vaak juiste voorspellingen. Liefs, FF .




Ervaring van FF met waarzegster Cassandra   Ervaring van FF met waarzegster Cassandra   Ervaring van FF geplaatst op 9 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsters.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsters.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsters.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsters.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden