Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsters.net


  Waarzegsters uit Nederland kijken in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegster uit Nederland kijkt in de kristallen bol en voorspelt uw toekomst. Antwoord van de online waarzegster uit Nederland op uw vragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Jeanette
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsters.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeanette
  Ervaring met waarzegster Jeanette
  Lieve Jeanette,

Prachtig heel mooi nogmaals dankjewel voor alles.

Een grote fan.




Ervaring van Sinti met waarzegster Jeanette   Ervaring van Sinti met waarzegster Jeanette   Ervaring van Sinti geplaatst op 23 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeanette
  Ervaring met waarzegster Jeanette
  Jeanette is een oprecht, eerlijk en open boek, ze vertelt je wat je moet horen niet wat je wilt horen haha, ze heeft mij wakker geschut en sta nu heel anders er tegen aan te kijken.

Dankje wel xx M




Ervaring van Mathilda met waarzegster Jeanette   Ervaring van Mathilda met waarzegster Jeanette   Ervaring van Mathilda geplaatst op 21 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeanette
  Ervaring met waarzegster Jeanette
  Lieve vrouw, aangenaam om mee te praten. Je hebt mij weer gerustgesteld over alle onzekerheid. Heel begripvol, dank lieve Jeanette xx.




Ervaring van Marcha met waarzegster Jeanette   Ervaring van Marcha met waarzegster Jeanette   Ervaring van Marcha geplaatst op 15 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeanette
  Ervaring met waarzegster Jeanette
  Haay Jeanette,

Bedankt voor je eerlijke en warme consult.
Heb voor het eerst in lange tijd mezelf eindelijk kunnen luchten bij jouw. Je gaf mij veel vertouwen en helpt mij aardig op weg naar een betere toekomst.

Liefs S




Ervaring van Samantha  met waarzegster Jeanette   Ervaring van Samantha  met waarzegster Jeanette   Ervaring van Samantha geplaatst op 13 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeanette
  Ervaring met waarzegster Jeanette
  Dit was simpelweg Geweldig. Ik heb jou vanavond voor het eerst mogen spreken. Wat was ik blij dat ik jou trof.
Heel helder beschreef je mijn pad. En dit zonder een woord van mij. Ik vind het een hele bijzonder ervaring een hoop het nog zeker nog eens te ervaren. Ik zal jou advies opvolgen en ons gesprek van vannacht koesteren.
Je bent een bijzonder mens maar dat wist je al.
Heb het gevoel dat ik kan zeggen: “ I love you”. I see you and I speciale you Beloved.
Groetjes A
Werd vanochtend wakker en voelde de zegen van vannacht over mij heen dalen. Wat ben ik blij dat ik U heb mogen spreken. You are an Angel




Ervaring van A met waarzegster Jeanette   Ervaring van A met waarzegster Jeanette   Ervaring van A geplaatst op 24 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeanette
  Ervaring met waarzegster Jeanette
  Dit was simpelweg Geweldig. Ik heb jou vanavond voor het eerst mogen spreken. Wat was ik blij dat ik jou trof.
Heel helder beschreef je mijn pad. En dit zonder een woord van mij. Ik vind het een hele bijzonder ervaring een hoop het nog zeker nog eens te ervaren. Ik zal jou advies opvolgen en ons gesprek van vannacht koesteren.
Je bent een bijzonder mens maar dat wist je al.
Heb het gevoel dat ik kan zeggen: “ I love you”. I see you and I speciale you Beloved.

Groetjes A.




Ervaring van A met waarzegster Jeanette   Ervaring van A met waarzegster Jeanette   Ervaring van A geplaatst op 24 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeanette
  Ervaring met waarzegster Jeanette
  Hey Jeanette :)
Bedankt voor een hele mooie reading.
Jij hebt mij heel goed geholpen bij een hele moeilijke situatie,
Wat jij zei over hem klopte inderdaad en heb er wat mee kunnen doen.
Ook met Minoes had je gelijk over :0 het gaat nu stukken beter :)
Dankje dankje wel !

Lieve groet en een pootje van Minoes





Ervaring van Erika met waarzegster Jeanette   Ervaring van Erika met waarzegster Jeanette   Ervaring van Erika geplaatst op 15 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeanette
  Ervaring met waarzegster Jeanette
  Super bijzondere vrouw en inzichten gekregen! Mind blowing!




Ervaring van L met waarzegster Jeanette   Ervaring van L met waarzegster Jeanette   Ervaring van L geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeanette
  Ervaring met waarzegster Jeanette
  Jeanette is rustig en oprecht, echt een aanrader om te bellen. xx A




Ervaring van Anna met waarzegster Jeanette   Ervaring van Anna met waarzegster Jeanette   Ervaring van Anna geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeanette
  Ervaring met waarzegster Jeanette
  Wow Janette je hebt me even van m'n sokkel geblazen, wat ben jij goed zeg. Je valt met de deur in huis maar dat maakt je net zo speciaal. Je hebt dingen van mij verteld die er helemaal op zaten en die andere dingen heb je piekfijn uitgelegd (jij bent de enige die dat gedaan heeft en zo goed kan) nu kan ik er zelf beter mee verder. Dit alles doe jij op n rustige en begrijpbare manier met een zachte stem vol vertrouwen. Ik vertrouw erin en hopelijk kan ik je snel terug bellen om te zeggen dat mijn signalen de ander zijn signalen hebben gekruist en wederzijds zijn opgevangen.
Vele warme positieve knffs als dank, jij bent een echte topper. Wat ben ik blij dat ik je heb mogen leren kennen.
Tot weder horen.




Ervaring van Annick met waarzegster Jeanette   Ervaring van Annick met waarzegster Jeanette   Ervaring van Annick geplaatst op 16 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeanette
  Ervaring met waarzegster Jeanette
  Gister met jouw gesproken, alles wat je zei is uitkomen, vandaag is èèn en al positiviteit en opluchting.
Bedankt hiervoor en ga je zeker weer bellen




Ervaring van Fleur  met waarzegster Jeanette   Ervaring van Fleur  met waarzegster Jeanette   Ervaring van Fleur geplaatst op 15 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeanette
  Ervaring met waarzegster Jeanette
  Ik heb van de week contact gehad met jou en je hebt mij heel veel inzage en oplossingen gegeven.
Bedankt voor jouw warme en nu inmiddels vertrouwde gesprek.
We houden contact.
Liefs Elisa




Ervaring van Elisa  met waarzegster Jeanette   Ervaring van Elisa  met waarzegster Jeanette   Ervaring van Elisa geplaatst op 10 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeanette
  Ervaring met waarzegster Jeanette
  Vorige week heb ik haar gebeld na een vervelende ervaring.
Zij stelde mij gerust met de antwoorden op mijn vragen. Ze gaf duidelijkheid dingen aan met wat er gebeurd was met de persoon waar het over ging en zo krijg je een gevoel van zekerheid.
Dank je wel Jeanette, voelde me na ons gesprek een stuk beter.




Ervaring van A met waarzegster Jeanette   Ervaring van A met waarzegster Jeanette   Ervaring van A geplaatst op 6 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeanette
  Ervaring met waarzegster Jeanette
  Beste Jeanette, ik vroeg of ik nog weer contact kreeg met…. Jij zei hij heeft een duwtje nodig, toen heb ik een berichtje gestuurd! Meteen erna kreeg ik al antwoord. Heb je toen nog gebeld, ze voelt meteen de situatie aan.




Ervaring van D met waarzegster Jeanette   Ervaring van D met waarzegster Jeanette   Ervaring van D geplaatst op 6 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeanette
  Ervaring met waarzegster Jeanette
  Ik had een vraag over een werksituatie. Jeanette gaf zoveel duidelijkheid dat ik haar nog veel meer heb voorgelegd. Alles wat ze vertelde, herkende ik.
Jeanette is ontzettend raak!




Ervaring van P met waarzegster Jeanette   Ervaring van P met waarzegster Jeanette   Ervaring van P geplaatst op 4 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeanette
  Ervaring met waarzegster Jeanette
  Beste Jeanette,
Dank voor de mooie reading. Heel duidelijk en helder verwoord. Je kon mij heel goed omschrijven. We hebben veel gelachen. Ik ben er inderdaad klaar voor. Ik bel je wanneer het zover is. Liefs A




Ervaring van Achinta  met waarzegster Jeanette   Ervaring van Achinta  met waarzegster Jeanette   Ervaring van Achinta geplaatst op 31 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeanette
  Ervaring met waarzegster Jeanette
  Beste Jeanette,
Dank voor de mooie reading. Heel duidelijk en helder verwoord. Je kon mij heel goed omschrijven. We hebben veel gelachen. Ik ben er inderdaad klaar voor. Ik bel je wanneer het zover is. Liefs A




Ervaring van Achinta  met waarzegster Jeanette   Ervaring van Achinta  met waarzegster Jeanette   Ervaring van Achinta geplaatst op 31 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsters.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsters.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsters.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsters.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden