Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsters.net


  Waarzegsters uit Nederland kijken in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegster uit Nederland kijkt in de kristallen bol en voorspelt uw toekomst. Antwoord van de online waarzegster uit Nederland op uw vragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Mayela
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsters.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Ik schrijf niet zo makkelijk revieuws, maar Ik ben superblij met Mayela. Top consulente! Zojuist een consult gehad die me omver heeft geblazen. Op al mijn vragen heb ik een antwoord gekregen.
Ik hou u op de hoogte mbt de ontwikkelingen omtrent de moeilijke man.
Dikke brasa. Xx
Hopelijk herinnert u zich mij nog (meisje dat helemaal gek wordt van alfa man).




Ervaring van D met waarzegster Mayela   Ervaring van D met waarzegster Mayela   Ervaring van D geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Hoi lieve Mayela, pas aan de telefoon gehad, weer een voorspelling die uitkwam. je bent een lieve vrouw. dank je wel. Je weet wel wie. liefs B




Ervaring van Betty met waarzegster Mayela   Ervaring van Betty met waarzegster Mayela   Ervaring van Betty geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Lieve mayela,
Elke keer als u mij iets verteld, kom ik er binnen een paar dagen achter wat u bedoelt. Heb zoiets nog nooit mee gemaakt. U bent eerlijk en oprecht.
Dank u wel!! F




Ervaring van F met waarzegster Mayela   Ervaring van F met waarzegster Mayela   Ervaring van F geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Ik een consult gehad met Mayela. Wat een liefdevolle vrouw. Ze straalt zoveel rust uit. De dingen die ze zei klopt tot in de details en dit geeft mij weer vertrouwen voor in de toekomst. Bedankt. grtjes B




Ervaring van Benjamin met waarzegster Mayela   Ervaring van Benjamin met waarzegster Mayela   Ervaring van Benjamin geplaatst op 23 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Lieve Mayela, het star medium hier! Alles komt uit! Zij geeft ook oprechtadvies, dank dat je er bent lieve Mayela!




Ervaring van Reshmi met waarzegster Mayela   Ervaring van Reshmi met waarzegster Mayela   Ervaring van Reshmi geplaatst op 20 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Bedankt lieve mayela

In het eerste gesprek die wij hadden zei je hij komt 100% terug even geduld!
Jij zei ook zoveel andere dingen die alleen hij en ik weten.
Je bent lief en zo'n heerlijk mens.
Ik wil je ook bedanken voor het terug draaien van de fout die ik bijna maakte anders zou ik het allemaal verpesten en vertragen wat je voorspelde.
Ben klaar voor de rest van wat jij nog meer gaat voorspellen.

Gran tangie

Liefs m





Ervaring van M met waarzegster Mayela   Ervaring van M met waarzegster Mayela   Ervaring van M geplaatst op 18 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Je hebt gelijk gehad. Dat waardeer ik enorm. ik hou zeker contact .




Ervaring van Jeanette met waarzegster Mayela   Ervaring van Jeanette met waarzegster Mayela   Ervaring van Jeanette geplaatst op 18 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  wijze vrouw en medium. Ik zal je tips ter harte nemen. Dank.




Ervaring van Els met waarzegster Mayela   Ervaring van Els met waarzegster Mayela   Ervaring van Els geplaatst op 13 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Ik belde je nogal pessimistisch en emotioneel op. Je sloeg direct de spijker op de kop. Ik was overdonderd door de details die jij kan benoemen. Je bent warm, liefdevol en grappig. Ik voelde mij 100% op mijn gemak. Ik hou je op de hoogte mbt Bali.

1000 maal dank.




Ervaring van J met waarzegster Mayela   Ervaring van J met waarzegster Mayela   Ervaring van J geplaatst op 11 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Beste Mayela, hartelijk dank voor ons gesprek van maandagavond 9 januari. Bedankt voor de eerlijke antwoorden op mijn vragen, luisterend oor en inzichten. Dikke brasa




Ervaring van F met waarzegster Mayela   Ervaring van F met waarzegster Mayela   Ervaring van F geplaatst op 10 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Ik heb vanavond mayela mogen spreken en ik sta er onderste boven van!! Ze is snel en slaat de spijker op zn kop!!! Zeker een aanrader!!!!




Ervaring van L met waarzegster Mayela   Ervaring van L met waarzegster Mayela   Ervaring van L geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Lieve, lieve Mayela,
Dank u wel!! U heeft geen idee wat u voor mij heeft gedaan. Dank u!!




Ervaring van Farah met waarzegster Mayela   Ervaring van Farah met waarzegster Mayela   Ervaring van Farah geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Ik heb vanmiddag een reading gehad van Mayela en ik ben sprakeloos. Zij wist de situatie aan te voelen en te vertellen zonder dat ik er iets over verteld. Mijn oprechte complimenten. Super bedankt voor deze reading en tot de volgende keer. Liefs D




Ervaring van D met waarzegster Mayela   Ervaring van D met waarzegster Mayela   Ervaring van D geplaatst op 6 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Mayela kan dingen omschrijven. Zoals tijdens het gesprek benoemde ze de kleur van de vloer en hoe een persoon eruit zag. Het klopte dus ben benieuwd of de voorspellingen uitkomen!




Ervaring van Anoniem  met waarzegster Mayela   Ervaring van Anoniem  met waarzegster Mayela   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  ik vind haar heel goed, heel lief, ze zei zakens waarvan ik dacht hoe kan ze dat weten, je zag een liefdevolle man op een receptie, in de zaal stonden bloemen, we zien wel, bedankt alvast, hopelijk komt het uit wat je zei,




Ervaring van anoniem met waarzegster Mayela   Ervaring van anoniem met waarzegster Mayela   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Lieve lieve Mayela,
Gisteravond heb ik je eindelijk te pakken gekregen en snap ik nu volkomen waarom iedereen jou wilt spreken. Ik kan niet in woorden omvatten hoe sereen, rustig, warm en vooral HOE GOED jij bent.
Ik ben vannacht gaan slapen met volledige rust. Bedankt voor de boodschappen van mijn overleden moeder, bedankt dat je kon zien wat er met mijn zoon aan de hand is. Vanmorgen zijn er al 3 voorspellingen uitgekomen die ik niet kon geloven dat zij zouden uitkomen. Zo abnormaal snel. Ik typ dit met tranen in mijn ogen uit dankbaarheid voor jouw gave.
Ik kan niets anders zeggen dan dank vanuit de grond van mijn hart.
Esther




Ervaring van Esther De Boom met waarzegster Mayela   Ervaring van Esther De Boom met waarzegster Mayela   Ervaring van Esther De Boom geplaatst op 3 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  ik heb op 2 januari 2023 een mooi consult gehad top vrouw echt een aanrader op deze lijn bedankt mayela voor je boodschappen die ik heb gekregen van jou gr van marianne




Ervaring van marianne met waarzegster Mayela   Ervaring van marianne met waarzegster Mayela   Ervaring van marianne geplaatst op 2 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Mayela, duidelijker kan het niet zijn, bedankt voor je goede raad echt heel blij mee. Tot wederhoren, groet Tessa




Ervaring van Tessa met waarzegster Mayela   Ervaring van Tessa met waarzegster Mayela   Ervaring van Tessa geplaatst op 2 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Lieve Mayela, ik heb je zojuist gesproken en wilde gelijk een review plaatsen. Van alle mediums die ik heb gesproken vond ik jou het prettigst. Je hebt de dingen juist aangevoeld en je kon alles zo goed uitleggen dat alles weer op z’n plek valt nu. Ik begrijp de situatie en mezelf weer beter. Ik zal je zeker nog een keer bellen en je aan iedereen aanraden.Degene bij wie je het in de derde legging zag lukken en de rugpijn van m’n vriend en je zag nog veel meer.
Liefs S




Ervaring van S met waarzegster Mayela   Ervaring van S met waarzegster Mayela   Ervaring van S geplaatst op 28 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Wauw Mayela!! Dank voor het fijne gesprek, ik sta versteld! Alles klopte, je hebt me rust gegeven en ik weet dat het goed gaat komen. Ik spreek je weer als er nieuwe ontwikkelingen zijn. Liefs!!!




Ervaring van D met waarzegster Mayela   Ervaring van D met waarzegster Mayela   Ervaring van D geplaatst op 21 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Wauw, wauw, wauw wat ben jij goed. Je beschreef gewoon mijn woonwijk tot in de detail. Bizar goed! Zodra het andere uitkomt bel ik je uiteraard meteen. Niet alleen omdat je zo goed bent maar ook gewoon gezellig, oprecht en puur. Zo fijn om mee te kletsen :). Dank je wel!




Ervaring van M met waarzegster Mayela   Ervaring van M met waarzegster Mayela   Ervaring van M geplaatst op 21 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Absoluut de ALLERBESTE! Niet normaal hoe GOED jij bent! Mayela ik word bijna bang van je, de manier hoe jij mijn huis beschreef en hoe je alles maar dan maar ook alles benoemde.
Ik sta versteld!
Dank voor alles!





Ervaring van Emily met waarzegster Mayela   Ervaring van Emily met waarzegster Mayela   Ervaring van Emily geplaatst op 21 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Een hele fijne reading gehad mayela weet dingen die echt niemand behalve ik en de persoon waarvoor ik belde weet.
Daarnaast is zij ook heel lief en een warm persoon.
Gran tangie




Ervaring van M met waarzegster Mayela   Ervaring van M met waarzegster Mayela   Ervaring van M geplaatst op 21 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Jouw voorspelling is uitgekomen. Dank je wel, lieve Mayela. Je bent een topper. X.




Ervaring van Lena met waarzegster Mayela   Ervaring van Lena met waarzegster Mayela   Ervaring van Lena geplaatst op 21 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Dankjewel Mayela voor de reading. Ik vind je erg goed. Kan dingen goed plaatsen, die je zegt.
Fijn dat je de tijd neemt.
Je bent heel rustig en lief en hierdoor ook toegankelijk, wat super fijn is.
Ik vind je top.




Ervaring van Karin met waarzegster Mayela   Ervaring van Karin met waarzegster Mayela   Ervaring van Karin geplaatst op 20 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Een voorspelling is reeds uitgekomen. Het gesprek met de docente van mijn dochter is precies gegaan zoals je had voorspelt. Ik heb alle vertrouwen in de rest van jouw voorspellingen. Heel scherp, to the point. Bijzondere dame met een uitzonderlijke gave. Respect en dankbaar jou te hebben mogen spreken. Lieve groet




Ervaring van Sofie  met waarzegster Mayela   Ervaring van Sofie  met waarzegster Mayela   Ervaring van Sofie geplaatst op 16 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Lieve Mayela,
Heb je vanmiddag voor de tweede keer gesproken en ook deze keer klopte alles. You are the best! Heel erg bedankt voor de inzichten! Ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen.
Liefs!




Ervaring van D met waarzegster Mayela   Ervaring van D met waarzegster Mayela   Ervaring van D geplaatst op 15 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Lieve dame en haar voorspellingen komen vrij snel uit! Hoop je zo nog even te spreken want ik heb een update! Liefs




Ervaring van X met waarzegster Mayela   Ervaring van X met waarzegster Mayela   Ervaring van X geplaatst op 15 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Lieve Mayela,

Wat een bijzondere gave. Je kon details geven die je onmogelijk kon weten. Ik zal je advies opvolgen en ben enorm benieuwd aar de uitkomen, hoewel ik me
Onmogelijk kan voorstellen dat die niet klopt gezien de details die je mij al kon geven zonder mijn verhaal of überhaupt kennis.
Enorm bedankt. Je hebt me rust gegeven. Ik wacht het af.

Veel liefs,
S




Ervaring van S met waarzegster Mayela   Ervaring van S met waarzegster Mayela   Ervaring van S geplaatst op 10 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Dank voor het leuke gesprek. Mijn minuten waren op. :)




Ervaring van X met waarzegster Mayela   Ervaring van X met waarzegster Mayela   Ervaring van X geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Wat een geweldige vrouw! Lief, recht door zee en alles wat ze verteld klopt en kon ik plaatsen!
Aanrader!!
Heel erg bedankt!
Liefs L




Ervaring van Laura met waarzegster Mayela   Ervaring van Laura met waarzegster Mayela   Ervaring van Laura geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Lieve Mayela,
Het is ongelooflijk hoe jij mijn mail hebt beantwoord. Ik stelde jouw 3 vragen maar kreeg er 10 beantwoord. Hoe was het in godsnaam mogelijk dat jij door mijn mail kon aanvoelen dat ik last van mijn nek had. Hoe??
Je hebt echt gouden voelsprieten en bent een waardig medium.
Groetjes
N




Ervaring van Natas met waarzegster Mayela   Ervaring van Natas met waarzegster Mayela   Ervaring van Natas geplaatst op 19 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Lieve Mayela,
Heel erg bedankt voor het fijne gesprek! Wauwww!! Ik ben er nog steeds sprakeloos van, u wist alles, maar ook echt alles te benoemen. Duizend maal dank!!!! U heeft mij zoveel rust gegeven! En bedankt ook voor de goede tips!
Liefssssssss




Ervaring van D met waarzegster Mayela   Ervaring van D met waarzegster Mayela   Ervaring van D geplaatst op 17 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Wow Mayela, dat jij zomaar begon over pijn aan de linkerhand, verbazingwekkend! Echt een detail wat je niet kon weten. Ben ook heel benieuwd of dit bij hem ook daadwerkelijk het geval is. Zo jammer dat de verbinding niet optimaal was en mijn credits op waren, want ik had eigenlijk meer te vragen. Bedankt!




Ervaring van E met waarzegster Mayela   Ervaring van E met waarzegster Mayela   Ervaring van E geplaatst op 16 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Mayela,

Je leest zo zuiver. Je bent zo direct maar toch warm. 2 dagen na mijn gesprek met jou kwamen er al uitspraken uit. ik zou op reis gaan. Nou ik ben nu gister terug gekomen. Zo onverwachts maar het was een heerlijke vakantie. Ik ben die man tegen gekomen en wat denk je? Lange man en donker halflang sluik haar. fenomenaal.

Dank je. Ik bel je gauw




Ervaring van Femke met waarzegster Mayela   Ervaring van Femke met waarzegster Mayela   Ervaring van Femke geplaatst op 4 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsters.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsters.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsters.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsters.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden