Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsters.net


  Waarzegsters uit Nederland kijken in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegster uit Nederland kijkt in de kristallen bol en voorspelt uw toekomst. Antwoord van de online waarzegster uit Nederland op uw vragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Romyna
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsters.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Voor mij ben en blijf je geweldig, je weet echt alles, ook nog van vroeger, geweldig
Krijg altijd rust van jou. Vertrouw je compleet

Fijn weekend

Your fan.




Ervaring van Your biggest fan met waarzegster Romyna   Ervaring van Your biggest fan met waarzegster Romyna   Ervaring van Your biggest fan geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Bedankt Romyna, voor mij ben je samen met Thaiis de beste op deze lijn. Je bent niet voor niets druk bezet altijd. Blij dat je nu ook aan mailconsult doet. We horen mekaar nog. Gr. Evi.




Ervaring van Evi met waarzegster Romyna   Ervaring van Evi met waarzegster Romyna   Ervaring van Evi geplaatst op 19 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Lieve Romyna ik had je beloofd dat ik het je ging laten weten als het uitkwam. Het grootste deel is al uitgekomen. Precies zoals je had voorspeld. Je bent top. Hopelijk kan ik je vlug nog eens bellen want je bent moeilijk te pakken te krijgen.




Ervaring van R met waarzegster Romyna   Ervaring van R met waarzegster Romyna   Ervaring van R geplaatst op 7 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Altijd fijn om jou te spreken. Voor mij ben jij een topper op deze lijn. Lief, begripvol, medelevend en je oordeelt nooit. Ik weet ook zeker dat je juist zit met jouw voorspellingen, kleine dingen komen uit en veel zijn al uitgekomen. Dus ik heb alle vertrouwen in de rest. Dank je wel lieve Romyna. Tot heel snel weer. Liefs F en hopelijk gauw samen met J X.




Ervaring van F met waarzegster Romyna   Ervaring van F met waarzegster Romyna   Ervaring van F geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Bedankt weer lieve Romyna. Altijd fijn om jou te spreken en ook fijn dat je nooit afwijkt van eerdere voorspellingen. Voor mij ben jij 1 van de beste op de lijn en heb veel vertrouwen in jou. Tot snel weer. Liefs F ( mijn naam spreek jij goed uit) xx.




Ervaring van F met waarzegster Romyna   Ervaring van F met waarzegster Romyna   Ervaring van F geplaatst op 29 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Dank u jij gaf mijn innerlijke rust terug. je kwam ook al heel snel tot de kern van de zaak zonder dat ik iets had gezegd. Echt top.




Ervaring van Kelly met waarzegster Romyna   Ervaring van Kelly met waarzegster Romyna   Ervaring van Kelly geplaatst op 8 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Mijn favoriet. Altijd superlief, geduldig, oordeelt nooit en stelt mij enorm gerust. Ik zou uren met jou kunnen praten. Hartelijk dank dat je er steeds voor mij bent en mij door een toch wat moeilijke periode heen sleept. Tot snel weer. Liefs F en J ( voetbal).




Ervaring van F met waarzegster Romyna   Ervaring van F met waarzegster Romyna   Ervaring van F geplaatst op 26 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Je bent altijd mijn geruststellende engel, wordt er altijd rustig van. bel je vd week, je staat dan ook bij mn favorieten al 3 jaar lang.

Een beller die altijd gerustgesteld wordt.




Ervaring van R met waarzegster Romyna   Ervaring van R met waarzegster Romyna   Ervaring van R geplaatst op 26 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Liefste Romyna, wederom hartelijk dank voor alles. Je bent een enorme steun voor mij en hiernaast heb je veel geduld met mij. Jouw voorspellingen komen (langzaam aan) uit nu nog de grootste voorspelling. Maar dat moet goedkomen, door jou krijg ik hier steeds meer vertrouwen in. Buiten de voorspellingen vind ik jou een ontzettend lieve en leuke vrouw om mee te praten. Lachen doen we ook steeds meer. BEDANKT. Tot heel snel weer. Liefs F




Ervaring van F met waarzegster Romyna   Ervaring van F met waarzegster Romyna   Ervaring van F geplaatst op 10 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Lieve Romyna, wil je via deze weg nogmaals hartelijk bedanken voor de gesprekken met jou. Voor mij is het zo fijn om jou te spreken. Je bent eerlijk oprecht en superlief. Ook ben je sterk overtuigd van jouw voorspellingen wat mij weer moed en hoop geeft. Ik hoop je heeel gauw te kunnen bellen met de uitkomst van die ene belangrijke voorspelling en mijn grote wens. Uiteraard bel ik je gewoon nog. Ik wens jou alvast een supermooi liefdevol en gezond 2020 toe. Tot snel weer, liefs F ( voetbal).




Ervaring van F met waarzegster Romyna   Ervaring van F met waarzegster Romyna   Ervaring van F geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Ik ben jouw number Uno fan. Ben altijd blij als ik jou gesproken heb. Jij brengt altijd mij weer tot rust. Mensen bel haar, krijg je zeker geen spijt van R.




Ervaring van R met waarzegster Romyna   Ervaring van R met waarzegster Romyna   Ervaring van R geplaatst op 14 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Lieve Romyna, na heel lang wachten, je toch te pakken gekregen, dank je wel lieverd voor de gerustelling,

Heel veel liefs,
R.




Ervaring van R met waarzegster Romyna   Ervaring van R met waarzegster Romyna   Ervaring van R geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Lieve Romyna, wederom wil ik je hartelijk bedanken voor de fijne, leuke en toch ook wel geruststellende gesprekken met jou. Zoals jij ziet en voelt raak ik het vertrouwen bijna helemaal kwijt, maar jij trekt mij er toch weer bovenop. Je bent een superlieve begripvolle dame die de moeite meer dan waard is om te bellen. Ik hoop dat ik je snel kan terugbellen en dat er dan een positive wending zal zijn. Topper. Liefs F en J ( voetbal).




Ervaring van FJ met waarzegster Romyna   Ervaring van FJ met waarzegster Romyna   Ervaring van FJ geplaatst op 30 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Romyna, superbedankt lieverd

Laat je nog weten

Gr.

R.




Ervaring van R met waarzegster Romyna   Ervaring van R met waarzegster Romyna   Ervaring van R geplaatst op 26 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Lieve Romyna, wat zou ik zonder jou moeten beginnen? JIJ bent zo GOED.
Ik heb jou paar keer gesproken en telkens zijn de dingen zo verlopen zoals je had voorspeld. Nu hopen dat de andere zaken ook snel op orde komen. Ik bel je snel weer.




Ervaring van Lydia met waarzegster Romyna   Ervaring van Lydia met waarzegster Romyna   Ervaring van Lydia geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Hey Romyna, ik kan je echt niet genoeg bedanken. Nogmaals je bent echt onmisbaar op de lijn en je hoort me zeker nog wel terug gr f.




Ervaring van F met waarzegster Romyna   Ervaring van F met waarzegster Romyna   Ervaring van F geplaatst op 25 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Lieve Romyna, via deze weg wil ik je nogmaals bedanken, voor de leuke goede gesprekken die ik met jou heb. Geen vraag is teveel of te gek voor jou. Je bent een grote steun voor me. Ook blijf je bij je eerdere inzichten/voorspellingen. Er komen tussendoor dingetjes uit en je zit gewoon goed met jouw inzichten. Het wachten is nu op DE voorspelling die hopelijk SNEL gaat uitkomen. Door jou hou ik het vertrouwen erin. Dank je wel. Tot heel snel weer. Liefs F&J ( voetbal) xxx.




Ervaring van FT met waarzegster Romyna   Ervaring van FT met waarzegster Romyna   Ervaring van FT geplaatst op 21 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Echt een aanrader. Snel met antwoorden, helder, duidelijk, veel informatie, goed met tijd, heb vertrouwen op haar voorspellingen. Dankje Romyna.




Ervaring van Sel met waarzegster Romyna   Ervaring van Sel met waarzegster Romyna   Ervaring van Sel geplaatst op 21 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Hey Romyna. Ik had jou gebeld vanmiddag met een paar vragen waar jij me hele treffende antwoorden op hebt gegeven, wat ben jij goed. Niet te geloven. Ik denk dat jij je profiel moet veranderen,echt, je bent veel te bescheiden. Dankjewel Romyna ik ga jou zeker nog bellen. Grt X.




Ervaring van Jolanda met waarzegster Romyna   Ervaring van Jolanda met waarzegster Romyna   Ervaring van Jolanda geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Beste romyna dank je wel voor je eindeloze geduld met mij een aanwinst op de lijn gr f.




Ervaring van F met waarzegster Romyna   Ervaring van F met waarzegster Romyna   Ervaring van F geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Lieve Romyna, ik heb je verschillende keren gebeld ( laatst op 04/09) en een berichtje willen achterlaten, maar ik vind gewoon de woorden niet om te omschrijven hoe sterk je bent in wat je doet. Je doet zoveel meer dan enkel juiste voorspellingen geven. Er is al heel veel uitgekomen van wat je zei, maar of alles nu uiteindelijk zal uitkomen of niet, je bent sowieso een heel kostbaar cadeau geweest al in mijn leven. Je zuiver invoelen, je gouden hart, je eerlijke begrijpbare respectvolle manier van communiceren, je talent om op een constructieve manier te coachen. Dat ik veel sterker in het leven ben gaan staan en dat ik nu zelf ook zie welke veranderingen ik ermee kan bereiken.

Dank je wel voor alles.
Bel zeker naar Romyna als je meer wilt dan enkele wat woorden te horen.




Ervaring van e. met waarzegster Romyna   Ervaring van e. met waarzegster Romyna   Ervaring van e. geplaatst op 5 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Bedankt voor je zuivere readings. je eerlijkheid en je oprechtheid. Alles wat je voorspeld komt uit altijd bij het juiste eind. Ik kan je niet genoeg bedanken.

Liefs xx.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Romyna   Ervaring van Anoniem met waarzegster Romyna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Dank je dat je er steeds bent voor mij. Ik heb veel aan onze gesprekken.




Ervaring van E met waarzegster Romyna   Ervaring van E met waarzegster Romyna   Ervaring van E geplaatst op 1 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Dank je wel lieve Romyna voor de geruststelling. Qua m'n werk, showdrama, haha je moest er nog om lachen haha, thanxs schat. Gr R.




Ervaring van R met waarzegster Romyna   Ervaring van R met waarzegster Romyna   Ervaring van R geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Romyna is super. Hele lieve vrouw.




Ervaring van Linda met waarzegster Romyna   Ervaring van Linda met waarzegster Romyna   Ervaring van Linda geplaatst op 25 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Lieve Romyna, voor mij ben je een toppertje. Je kalmeert mij enorm en je blijft mij altijd steunen. Hopelijk is 't lange wachten binnenkort voorbij. Veel liefs R.




Ervaring van R met waarzegster Romyna   Ervaring van R met waarzegster Romyna   Ervaring van R geplaatst op 17 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Super lieve vrouw. Komt steeds weer uit wat ze zegt.




Ervaring van Linda met waarzegster Romyna   Ervaring van Linda met waarzegster Romyna   Ervaring van Linda geplaatst op 11 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Wow Romyna, wat jij vertelde van een vriend klopt helemaal. Ik hoop dat er snel terug contact komt en dat we samen een mooie relatie kunnen beginnen zodat hij alles uit zijn verleden kan afsluiten. Groetjes y.




Ervaring van yolanda met waarzegster Romyna   Ervaring van yolanda met waarzegster Romyna   Ervaring van yolanda geplaatst op 28 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Zow dan. Ik heb je in 2017 gebeld, en gister dus weer 27-05-2019. Ik heb het nog eens nagelezen wat je in 2017 vertelde, toen kon ik het niet plaatsen over wie het precies ging. Dit keer vertelde je gewoon precies hetzelfde, en exact de situatie waar ik me nu in bevind (dit kan echt niet toevallig gegokt zijn) en kan ik het wel plaatsen. Ik gun het iedereen om jou te bellen, het komt gewoon uit wat je zegt, echt bizar gewoon.
Ps. Romyna is echt een topper op deze lijn. Als je iemand wilt bellen, bel.
Liefs.




Ervaring van M met waarzegster Romyna   Ervaring van M met waarzegster Romyna   Ervaring van M geplaatst op 28 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Inmiddels heb ik Romyna al heel vaak gesproken, en eigenlijk krijg ik elke keer hetzelfde te horen betreft een bepaalde situatie. Het is een hele lieve rustige vrouw die je ook niet langer aan de lijn houdt dan nodig. Mijn proces gaat wat langzaam, maar er zijn zeker al een aantal kleine dingen uitgekomen die Romyna zag (en zo ook een paar andere goede mediums). Nu is het wachten nog op DE voorspelling. Romyna ontzettend bedankt voor je geduld en steun en uiteraard tot snel weer. Liefs F en J .




Ervaring van F met waarzegster Romyna   Ervaring van F met waarzegster Romyna   Ervaring van F geplaatst op 26 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Super altijd vriendelijk en positief. En het komt uit wat ze zegt.




Ervaring van Linda met waarzegster Romyna   Ervaring van Linda met waarzegster Romyna   Ervaring van Linda geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Altijd heel moeilijk jou te kunnen spreken maar de moeite waard. Ben altijd zo blij als ik jou heb kunnen spreken. Bedankt, Ev xx.




Ervaring van Evi met waarzegster Romyna   Ervaring van Evi met waarzegster Romyna   Ervaring van Evi geplaatst op 12 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Dankjewel Romyna. Altijd fijn om je te hebben gesproken. Groetjes Shirley.




Ervaring van Shirley met waarzegster Romyna   Ervaring van Shirley met waarzegster Romyna   Ervaring van Shirley geplaatst op 11 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Mijn complimenten. Jij gaf aan dat ik binnen het bedrijf aangenomen word voor een andere functie. Vandaag het goede nieuws mogen ontvangen dat ik aangenomen ben. Lfs :-).




Ervaring van :-) met waarzegster Romyna   Ervaring van :-) met waarzegster Romyna   Ervaring van :-) geplaatst op 26 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Jij verdiend meer dan 5 sterren.




Ervaring van Evi met waarzegster Romyna   Ervaring van Evi met waarzegster Romyna   Ervaring van Evi geplaatst op 24 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsters.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsters.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsters.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsters.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden