Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsters.net


  Waarzegsters uit Nederland kijken in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegster uit Nederland kijkt in de kristallen bol en voorspelt uw toekomst. Antwoord van de online waarzegster uit Nederland op uw vragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Yuorah
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsters.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Ha Yuorah, je hebt mij weer echt voor zover dat kan gerustgesteld jij weet wel wat ik bedoel.Wij gaan dit traject samen door en jij bent iedere x degenen die zegt..Dit komt goed. En hou mij daar ook echt aan vast dat weet je ik heb het volle vertrouwen in jou.Dikke knuffel Anja xx
.




Ervaring van Anja met waarzegster Yuorah   Ervaring van Anja met waarzegster Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Ik bel Yuorah nu al een aantal jaren. Zij is heel erg lief, rustig, wijs en heel erg begripvol. Ze geeft eerlijk antwoord en haar voorspellingen komen ook echt uit. Soms loopt een situatie anders dan voorzien maar dat komt door de vrije wil van de persoon in kwestie. Lieve Yuorah, bedankt voor jou en ik spreek je gauw weer. Liefs van Leehla .




Ervaring van Leehla met waarzegster Yuorah   Ervaring van Leehla met waarzegster Yuorah   Ervaring van Leehla geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Dank je wel lieve Yuorah voor het geduld met mij en me tot kalmte te brengen en een beetje gerust te stellen. Hoop dat je het juist heb maar vertrouw zeker op jou.
Je bent 1 van de beste.
Bedankt Anneke.
.




Ervaring van Anneke met waarzegster Yuorah   Ervaring van Anneke met waarzegster Yuorah   Ervaring van Anneke geplaatst op 19 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Lieve Yuorah, ik spreek je al zo lang en ben heel blij dat ik altijd bij jou terecht kan. Je help me altijd en geeft me rust en goede advies. Wat jij zegt komt ook uit. Je bent een topper ik raad iedereen aan om jou te bellen. Liefs Lalit.




Ervaring van Lalita met waarzegster Yuorah   Ervaring van Lalita met waarzegster Yuorah   Ervaring van Lalita geplaatst op 17 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  dank voor de steun in deze rare tijden. Samen tegen CORONA.




Ervaring van Gerrit met waarzegster Yuorah   Ervaring van Gerrit met waarzegster Yuorah   Ervaring van Gerrit geplaatst op 20 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Lieve Yuorah, dank je dat jij mij ondersteunde toen ik het eventjes
niet zag zitten. Lief van jou dat je positief ondersteund en jou gaves heb gebruikt. Je bent een Aarde Engel liefs.




Ervaring van J met waarzegster Yuorah   Ervaring van J met waarzegster Yuorah   Ervaring van J geplaatst op 7 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Lieve Yourah. Ik wil jou heel erg bedanken voor jou hulp, geduld, begrip en de mooi advice die jij heb gegeven. Jou expertise als medium is zo goed en ook mooi. jij bent heel eerlijk en jij geeft mij rust als ik niet het ziet zitten. Dank je lieve Yourah.




Ervaring van J met waarzegster Yuorah   Ervaring van J met waarzegster Yuorah   Ervaring van J geplaatst op 1 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Hoi,
Ik spreek je bijna elke week en je weet me weer gerust te stellen en elke keer heb je gelijk. Vind het heel fijn om met je te praten je bent een topper
Liefs Lalita .




Ervaring van Lalita met waarzegster Yuorah   Ervaring van Lalita met waarzegster Yuorah   Ervaring van Lalita geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Ha Yuorah, je bent een topper. We hebben samen al veel doorstaan maar blijf echt de hoop houden. Knuffel Anja xx.




Ervaring van Anja met waarzegster Yuorah   Ervaring van Anja met waarzegster Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 7 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Lieve Yuorah,

Je bent een lief eerlijk persoon en we kunnen ook zeker samen lachen en je dingen komen ook echt uit en je kan mensen gerust stellen en bovenal je bent eerlijk.




Ervaring van Aartie met waarzegster Yuorah   Ervaring van Aartie met waarzegster Yuorah   Ervaring van Aartie geplaatst op 31 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Lieve dame, je waardering zijn 5 sterren ipv 3 je bent een topper.




Ervaring van Martine met waarzegster Yuorah   Ervaring van Martine met waarzegster Yuorah   Ervaring van Martine geplaatst op 30 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Yuorach, bedankt voor de voorspellingen die uitgekomen zijn. Je bent top. Je hebt mij veel vreugde bezorgd met je voorspellingen die dan met de kerst zijn uitgekomen. Nogmaals dank en fijne feestdagen xxx.




Ervaring van Martine met waarzegster Yuorah   Ervaring van Martine met waarzegster Yuorah   Ervaring van Martine geplaatst op 26 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Juist een heel goed gesprek gehad met Yuorah, wat je zei over mij en mijn ex was heel hoopvol. Zoals u sprak over mijn ex was alsof u haar kende, maar wat je zei was waar. Ik hoop dat wij snel terug samenkomen zoals u zei dat zou gebeuren. U bent heel goed in uw werk en wat u zegt. Ik hou u op de hoogte en hoor u nog.
Groeten Roland.




Ervaring van Roland met waarzegster Yuorah   Ervaring van Roland met waarzegster Yuorah   Ervaring van Roland geplaatst op 24 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Ha Yuorah,ik heb zoveel steun van jou en we gaan samen door deze zo moeilijke tijd heen zonder jou had ik dit ook niet gered.jij geeft mij zoveel hoop dat het allemaal gaat komen zoals wij willen en ook zo verdienen.blijf je zeker bellen je bent een echte schat.
Dikke Knuffel Anja xx.




Ervaring van Anja met waarzegster Yuorah   Ervaring van Anja met waarzegster Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 23 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Hoi Yuorah,jij geeft mij zoveel rust ben zo blij met jou,hoop ook echt zoals jij voorspeld dat ik snel iets zal horen,en dat het allemaal zo gaat gebeuren zoals jij zege,hoop het echt en geloof het ook dat onze toekomst on straks toe gaat lachen en wij EINDELIJK dat geluk krijgen wat wij allebei zo verdienen.
Je bent echt een schat.
Liefs ANJA,en bel je snel.xx.




Ervaring van Anja met waarzegster Yuorah   Ervaring van Anja met waarzegster Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 29 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Geweldig is ze. Zo lief, ook luistert ze naar je en zegt dingen die kloppen.




Ervaring van Jeannette met waarzegster Yuorah   Ervaring van Jeannette met waarzegster Yuorah   Ervaring van Jeannette geplaatst op 21 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Lieve Yuorah,je hebt mij weer zo gerust gesteld. ben zo blij dat ik jou gebeld heb heeft mij echt heel goed gedaan,hoop zo dat het allemaal uitkomt dan zou ik je zo dank baar zijn.heel veel liefs en bel je snel.xx Anja.




Ervaring van Anja met waarzegster Yuorah   Ervaring van Anja met waarzegster Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 16 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Je hebt mij zo een goed gevoel gegegeven,ik zat er zo door heen ik voel dat je mij de rust hebt gegeven dankjewel ik heb mijn gesprek van vandaag zo fijn ervaren. Ik moet het doorzetten. Zoals je het al zei Karma zal komen. ik ga je zeker nog bellen super bedankt.liefs Z.




Ervaring van Z. met waarzegster Yuorah   Ervaring van Z. met waarzegster Yuorah   Ervaring van Z. geplaatst op 7 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Bedankt lieve yourah om er altijd te zijn voor mij. Rita.




Ervaring van Rita met waarzegster Yuorah   Ervaring van Rita met waarzegster Yuorah   Ervaring van Rita geplaatst op 1 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Dank u Yuorah voor alles na lang wachten (voor mij toch :-) ) is je voorspelling eindelijk uitgekomen. toen ik mijn hoop kwijt was trok je me er altijd door. dank u voor alles xxx.




Ervaring van jiska met waarzegster Yuorah   Ervaring van jiska met waarzegster Yuorah   Ervaring van jiska geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Lieve Yuorah, wat een prachtig mens ben jij. Ik heb 100% in jouw woorden geloofd. En terecht helemaal juist, je bent top. Ik dank je uit mijn Hart om als enige lichtpuntje me de kracht en vertrouwen te helpen vinden. Merci, Anneke.




Ervaring van Anneke met waarzegster Yuorah   Ervaring van Anneke met waarzegster Yuorah   Ervaring van Anneke geplaatst op 7 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Heel lief van je dat je me weer het vertrouwen in hem hebt gegeven. Ik laat je weten hoe het verder verloopt. En dan kan ik je raad weer zeer goed gebruiken.




Ervaring van emi met waarzegster Yuorah   Ervaring van emi met waarzegster Yuorah   Ervaring van emi geplaatst op 6 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Heel fijne begripvolle dame.
Luistert met aandacht en begrip.
Ze zij dingen die ze nt kon eeten en stelde mij gerust dat alles goed komt en mijn droom in vervulling zal gaan. Weet niet hoe maar heb er vertrouwen in.




Ervaring van Alexander met waarzegster Yuorah   Ervaring van Alexander met waarzegster Yuorah   Ervaring van Alexander geplaatst op 1 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Hoi Yuorah, je had gelijk. Ik geloofde er niet meer in na zoveel weken, jij zei Deze Week gebeurt er wat. Uit het niets hoor ik ineens wat. Thankx.




Ervaring van A met waarzegster Yuorah   Ervaring van A met waarzegster Yuorah   Ervaring van A geplaatst op 25 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Dank je wel voor je advies en gesprek. Liefs T.




Ervaring van Thia met waarzegster Yuorah   Ervaring van Thia met waarzegster Yuorah   Ervaring van Thia geplaatst op 29 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Bedankt Yuorah voor je eerlijke en toch wel hoopvolle voorspelling. Fingers crossed. Je hebt me terug de moed gegeven om door te gaan. Zoals je zei karma is a. Groetjes Ineke x.




Ervaring van Ineke met waarzegster Yuorah   Ervaring van Ineke met waarzegster Yuorah   Ervaring van Ineke geplaatst op 27 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Yuorah haar voorspellingen zijn al voor een deel uitgekomen. Ze is altijd rustig en zegt heel snel waar het op staat. een Topper van formaat.




Ervaring van Nina met waarzegster Yuorah   Ervaring van Nina met waarzegster Yuorah   Ervaring van Nina geplaatst op 26 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Dank u Yuorah voor al jouw steun en altijd de leuke babbel. Ik hoop dat je voorspelling snel mag uitkomen. xx.




Ervaring van jiska met waarzegster Yuorah   Ervaring van jiska met waarzegster Yuorah   Ervaring van jiska geplaatst op 12 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Zeer positief gesprek gehad maar accu van telefoon was leeg waardoor verbinding is weggevallen. ik ga zeker eens terug bellen.




Ervaring van Sabrina met waarzegster Yuorah   Ervaring van Sabrina met waarzegster Yuorah   Ervaring van Sabrina geplaatst op 4 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Lieve Yuorah, ik heb je een week geleden gebeld. Omdat ik heel erg omhoog zat. Had zeker nodig en je zei dat ik het voor elkaar zou krijgen binnen een week. Hing nog lachend op met bid voor me want ik had er een hard hoofd in. Nou, je gebeden voor mij zijn verhoord want het is gelukt. Zou het je laten weten. Bij deze. Groetjes en bedankt.




Ervaring van Ruth met waarzegster Yuorah   Ervaring van Ruth met waarzegster Yuorah   Ervaring van Ruth geplaatst op 26 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Top medium. Rake voorspellingen zat er twee keer op. Nu hopelijk de voorspelling ivm onze wens ook raak. Dankjewel.




Ervaring van F. met waarzegster Yuorah   Ervaring van F. met waarzegster Yuorah   Ervaring van F. geplaatst op 26 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Helemaal top. Hoort absoluut bij de top van deze site en is altijd in gesprek. Spreek je al een jaar en je hebt er nog nooit naast gezeten. Ook houd je mensen niet onnodig lang aan de lijn. I just love u.




Ervaring van ana met waarzegster Yuorah   Ervaring van ana met waarzegster Yuorah   Ervaring van ana geplaatst op 11 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Dank u wel Yuorah voor het mooie consult. ik bel u spoedig terug om nog eens te kijken hoe het is verlopen.


warme groet,
Piet.




Ervaring van Piet met waarzegster Yuorah   Ervaring van Piet met waarzegster Yuorah   Ervaring van Piet geplaatst op 31 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Lieve meid

Bedankt voor alles. Je bent heel rustgevend en hebt het altijd bij het rechte eind. Dikke knuffel van je vaste klant.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Yuorah   Ervaring van Anoniem met waarzegster Yuorah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Heel rustgevend persoon. heb vragen voor gelegd en we gaan zien volgende week wat eruit gaat komen .
dankjewel nogmaals.




Ervaring van Sabine met waarzegster Yuorah   Ervaring van Sabine met waarzegster Yuorah   Ervaring van Sabine geplaatst op 22 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsters.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsters.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsters.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsters.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden